”Capilaria blues”, de Iulia Ralia Raclaru, lansată la Iași

apr. 26th, 2018 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 28 aprilie 2018, de la ora 11, la Muzeul  „Mihai Eminescu” Iaşi, va fi lansat volumul de poezie „Capilaria blues”, al autoarei Iulia Ralia Raclaru, cu grafica executată de artistul plastic Marilena Boicu. Volumul va fi prezentat de scriitorul Liviu Apetroaie, cel care semneză şi prefaţa.


Invitaţi: Marilena Boicu şi scriitorii Mihai Batog Bujeniţă, Vasile Fluturel şi Horia Zilieru-membrii ai Uniunii Scriitorilor din România.

Recitalul de muzică prezentat de soprana Marina Porumb şi cel de poezie al Mălinei Balcan, elevă la Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” Iaşi, vor completa programul evenimentului.

Moderator: Rodica Rodean-preşedinta Asociaţiei „Universul Prieteniei” Iaşi.

Organizator: Asociaţia „Universul Prieteniei” Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia Literară „Păstorel” Iaşi.

”Cartea Iuliei Ralia e o experiență și un experiment personal, prin aceea că, simțind momentul saltului de la real la ideal, ea alege poezia, spațiu care i se potrivește, pentru că sensibilitatea explicită cheamă mereu și mereu inspirația și verbul.” (Liviu Apetroaie)

Număr de vizualizări :1050


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro