În curând, la Editura Didactica Publishing House: ”Împreună. Soluții de joacă și iubire la probleme mici și mari”

nov. 7th, 2017 | By | Category: Carte in lucru

În curând, la Editura Didactica Publishing House va apărea cartea cea mai așteptată a toamnei: ”Împreună. Soluții de joacă și iubire la probleme mici și mari, cu subiect ales prin vot public. Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoare de bestselleruri, ne încântă cu ideile ei prin care oferă un instrument util părinților pentru o interacțiune fericită cu copiii lor.

În această a treia carte care o are pe micuța Ema drept personaj principal, autoarea Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscuta Prințesă Urbană, ne provoacă la noi aventuri care să stârnească hohote de râs.

Împreună conține zece episoade simpatice cu soluții de dialog și joacă la tot atâtea situații problematice care apar în viața celor mici. De exemplu, nașterea unui frățior. Sau începerea grădiniței. Ori statul în scaunul de mașină, confictele cu copii războinici, crizele de furie, spălatul pe dinți sau adormitul seara. Toate aceste hopuri sunt depășite grațios, cu glume și iubire, iar în cele din urmă, familia se bucură de timp frumos împreună.

Lavinia Trifan ilustrează cu mult talent pățaniile Emei și ale fratelui ei, Eric.
Didactica Publishing House a mai publicat – cu VÂNZĂRI RECORD – încă trei titluri aparținând aceleiași autoare: Te iubesc orice-ai face!, Mami, e gata?, Băiețelul cu aripă de fluture.

Ioana Chicet-Macoveiciuc este autoarea celui mai popular blog românesc despre viața de familie, www.printesaurbana.ro. A scris romane care au devenit bestselleruri. Este jurnalist în presa scrisă şi audiovizuală, a lucrat în PR şi comunicare. Organizează evenimente pentru părinţi. Este mama Sofiei şi a lui Ivan.

Număr de vizualizări :1255


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro