Atelier de manufacturat hârtia, la Casa Memorială „Tudor Arghezi – Mărțișor”

iul. 24th, 2017 | By | Category: Postcard

Miercuri, 26 iulie 2017, de la ora 10.00, la Casa Memorială „Tudor Arghezi – Mărțișor” (Strada Mărțișor 26), echipa de la Moara de Hârtie din Comana îi aşteaptă pe copii la un Atelier de manufacturat hârtia. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Copiii vor participa activ în procesul de transformare a hârtiei reciclate în pastă şi, ulterior, în hârtie manuală, înfrumuseţată cu petale, seminţe şi fire de iarbă. Vor afla despre istoria suporturilor scrierii, despre manuscrise, caligrafie şi tiparul manual.

Aceasta este prima sesiune din cadrul proiectului, următoarele întâlniri fiind anunţate pe site-ul MNLR (www.mnlr.ro), precum şi pe pagina de Facebook a Casei Memoriale „Tudor Arghezi – Mărțișor”. Like and Share!

Număr de vizualizări :933


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro