Noaptea de Sânziene, la Galateca

iun. 22nd, 2017 | By | Category: Postcard

Vineri, 23 iunie 2017, între orele 19:00 şi 22:00, Galeria Galateca vă așteaptă, la Noaptea de Sânziene, cu povești neîncheiate, plante de leac și descântat, buchete și cununițe din flori de câmp. Scenografia expoziției de artă contemporană și design „Măiastra – Port și transport” este cadrul perfect pentru fotografii magico-urbane, dar și pentru un moment special, intens emoțional, de „deschis cerurile” prin muzică.

În Noaptea de Sânziene, Lorena Oltean și Ștefan Lovin vor aduce împreună două lumi muzicale diferite ca stil, dar asemănătoare ca substanță, reprezentate prin interpretarea vocală a unor doine și cântece de dragoste, stilizate și îmbogățite prin acompaniamentul de factură cultă al pianului. Concertul va începe la ora 21.00. Intrarea este liberă.

Amfitrionul evenimentului – Iulia Gorneanu.

Număr de vizualizări :1059


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro