”Shade of a line – Beniamin Popescu”, la Victoria Art Center

iun. 15th, 2017 | By | Category: Postcard

Vineri, 16 iunie 2017, orele 19.00, Victoria Art Center ( Calea Victoriei nr.12 C, București)  vă invită la vernisajul expoziției ”Shade of a line – Beniamin Popescu”. Expoziția poate fi vizitată în perioada 17 iunie- 1 iulie 2017.

Simulând o ordine arhitecturală, Beniamin Popescu încearcă să o recompună inspirat fiind de șantierele de construcții – șantier ce pentru el pare a se identifica cu atelierul de lucru – jucându-se cu fragmente până ce întregul este complet.

Sinteza ordonatoare a ultimelor lucrări completează investigațiile personale pentru forma regulată, după ce aceasta a fost distrusă – în ultima expoziție – pentru a fi integrată acum într-un sistem unificator concentrat vizual. Dacă materialele de construcții neprelucrate au fost folosite anterior pentru a crea un peisaj urban personal, acum vedem o reflecție asupra producției în masă, prin redarea unor suprafețe uniforme, nivelate, ce se zbat între forma monumentală și sculptură și încearcă să scape din limitele bidimensionalității picturii lui, unde regăsim de asemenea interesul pentru repetiția geometrică.

Număr de vizualizări :1118


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro