Scriitorul Geo Vasile participă cu volumul bilingv ”Repere perene în poezia română”, la Salonul Internațional de Carte de la Torino

mai 15th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 20 mai 2017, ora 19.00, scriitorul Geo Vasile va participa, cu volumul bilingv  ”REPERE PERENE. ESEURI și TEXTE. IL FIOR FIORE DELLA POESIA ROMENA. Saggi e Testi”, la Salonul Internațional de Carte de la Torino.


Salonul Internaţional de Carte de la Torino, Salone Internazionale del Libro Torino 2017, va avea loc la Centrul Expozițional Lingotto Fiere, Torino (provincia Torino, regiunea Piemont), în perioada 18-22 mai 2017. Evenimentul ajuns la cea de-a 30 de ediție include peste 500 de evenimente,  fiind cea mai importantă întâlnire internațională din Italia, între autori, traducători, editori.

Scriitorul Geo Vasile este italienist, traducător, critic literar, poet, născut la Bucureşti. Licenţiat al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Filologie (secția limba și literatura italiană şi secundar, română);  lucrarea sa de diplomă a fost dedicată poeziei și prozei unui autor italian complet necunoscut în România deceniului șapte, Cesare Pavese.

Număr de vizualizări :892


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro