Vernisaj Olivia Mălina Manu – Efemeride – Jurnal de artist

mart. 24th, 2017 | By | Category: Postcard

Luni, 27 martie 2017, ora 18:00, la UNAgaleria ( str. Budișteanu nr.10), va avea loc vernisajul expoziției Efemeride -Jurnal de artist- Olivia Mălina Manu. Expoziția poate fi vizitată în perioada 27-31 martie 2017, de luni până vineri, între orele 10:00-16:00.

Olivia a fost studentă Universității Naționale de Arte din Bucuresti, secția Ceramică / Sticlă / Metal, între anii 1998-2002. A făcut sculptură în metal și bijuterii de argint, dar a folosit și alte metale. „Propunere compozițională pentru intrarea Universității de Arte”, lucrarea de licență din 2002, este o poartă realizată în metal, reprezentând o carapace fosilizată de broască țestoasă. Lucrarea este o deschidere spre altă dimensiune, o modificare a spațiului și a timpului real în care trăiește privitorul.

Olivia Mălina Manu (1979-2015) a lucrat aproape continuu în ultimii 11 ani, chiar dacă a trebuit să aleagă și alte medii de expresie artistică, poate mai ușor de abordat sau poate mai ofertante atunci: colaj, fotografie, desen, metal mic (bijuterie). Nimic trist sau morbid în creațiile ei din această perioadă, ci ritmuri, culoare, texturi nemaivăzute, mult viu, iubire, imaginație, multă bucurie. Sunt în jur de 1000 de colaje finalizate și foarte multe schițe de idei în lucru. Olivia a lucrat cu multă forță, inteligență și talent până în ultimele luni ale acestei lumi.

Număr de vizualizări :1119


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro