Coup de foudre cu Mariana Mihuț, Gabriel Liiceanu și Radu Paraschivescu , la librăria Humanitas de la Cișmigiu

mart. 9th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Marți, 14 martie 2017, ora 19.00, în librăria Humanitas de la Cișmigiu, Editura Humanitas vă dă întâlnire cu Mariana Mihuț, Gabriel Liiceanu și Radu Paraschivescu, cei trei cititori de pe audiobok-ul  ”Povești de dragoste la prima vedere”. Vor fi în librărie și autoarele Adriana Bittel (poveste în lectura Marianei Mihuț), Ana Blandiana și Ioana Pârvulescu (povești în lectura lui Gabriel Liiceanu). Întâlnire moderată de Lidia Bodea.

Prima poveste e despre o dragoste târzie la Paris. A doua despre îngerii de lângă noi. În cea de-a treia veți simți un puternic miros de terebentină, iar în a patra, parfum de crini regali. A cincea vă aduce în auz un nume care zgârie și unul care mângâie.

Prima poveste are miză și pariază pe nenoroc. A doua cade din fantastic în lumea noastră cea de toate zilele. A treia are realism, râs, nerv. A patra inocență, umor, visare. A cincea, cu ironie, face poezie și economie (politică).

Când Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana și Ioana Pârvulescu sunt autorii poveștilor, nu-i exclus să faceți un coup de foudre pentru audiobook. Face parte dintre acele lucruri rare care, dacă n-ar exista, ar trebui inventate. Bucurați-vă în tihnă de vocile pe care le auziţi.

Un fragment de lectură din studio:

www.youtube.com/watch?v=OCthrKRCedw&feature=youtu.be

Intrarea se face în limita locurilor disponibile, prin rezervare pe Eventbook.

eventbook.ro/event/bilete-lansare-povesti-de-dragoste-la-prima-vedere

Număr de vizualizări :1412


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro