TRAFFIC STRINGS prezintă „ClassiComicShow” pe scena Ateneului Român

dec. 7th, 2016 | By | Category: Postcard

Marți, 20  decembrie 2016, ora 19.00, la Ateneul Român, Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România ARS XXI organizează, sub Înaltul Patronaj al M.C.P.N, în colaborare cu FILARMONICA „GEORGE ENESCU” şi TVR, în cadrul Galei „Crăciun pentru toţi” spectacolul „ClassiComicShow” cu TRAFFIC STRINGS. Producător – Lucian Moraru.

Bazat pe muzică de Strauss, Rossini, Puccini, Sostakovici, „ClassiComiShow” ®, conţine un fir roşu care uneşte conceptul de divertisment de înaltă clasă cu tuşe fine de interacţiune între public şi artiştii de pe scenă . Toate capodoperele muzicale care fac parte din acest spectacol sunt regizate astfel încât muzica este acompaniată de elemente teatrale care vor adauga mesajului sonor un plus de culoare, vivacitate şi farmec, imprimând astfel evenimentului multă bucurie, voie bună , o atmosfera specifică Crăciunului . Pe scenă vor evolua şi dansatori profesionişti care vor delecta publicul cu prestaţia lor pe muzică de vals şi tango argentinian

Ca şi în trecut colaborarea cu Televiziunea Română este deosebit de importantă pentru informarea şi co-optarea telespectatorilor din întreaga ţară şi străinătate la această acţiune filantropică care depăşeşte caritatea şi devine umanitară.

Din fondurile strânse în urma vânzării biletelor prin EVENTIM.RO şi a donaţiilor care pot fi făcute, Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România ARSXXI cumpără anual instrumente , accesorii şi partituri pe care le donează în mod direct copiilor talentaţi din liceele de muzică din ţară cât şi instituţiilor de învăţământ a căror obiect de activitate este pregătirea tinerilor pentru această profesiune nobilă , muzică.

DESPRE TRAFFIC STRINGS :

“Muzicienii grupului TRAFFIC STRINGS cântă cu emoţie şi virtuozitate, găsind expresia veritabilă fiecărui gen muzical pe care îl abordează . Folosind aranjamente muzicale inovatoare, dar fidele în seva compoziţilor originale, TRAFFIC STRINGS şi-au găsit un stil de interpretare unic şi în acelaşi timp profund autentic”.

“TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie că e vorba de moştenirea muzicală a folclorului Românesc ori muzica lui Bach şi Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote şi ritmuri în concertele de Jazz şi Tango , TRAFFIC STRINGS transferă publicului o stare de bine contagioasă”.

“De la concertele lor ieşi plin de energie iar viaţa este întotdeuna mai frumoasă după ce îţi administrezi o pilulă de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor . Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie şi speranţă”.

Număr de vizualizări :995


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro