Scriitorii Bogdan Munteanu și Alexandru Potcoavă, la ediția a XIII-a a Cercului literar ”G. Azap”

nov. 27th, 2016 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 30 noiembrie 2016, de la ora 18:00, la Restaurantul Casablanca, pe strada Simion Mangiuca nr 4 A, Oraviţa, Cercul literar ”G. Azap”, ediția a XIII-a vă invită la o întîlnire cu scriitorii Bogdan Munteanu și Alexandru Potcoavă, care vor lectura din cele mai recente apariții editoriale pe care le semnează: ”Ai uitat să rîzi”- Bogdan Munteanu (2016) și ”Într-o zi nu ne vom mai recunoaște”- Alexandru Potcoavă (2016), în vederea unor discuții pe marginea celor citite. Evenimentul este organizat și moderat de poetul RAUL BRIBETE, membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Timișoara. AgențiadeCarte.ro  este partener media al evenimentului.

***

Bogdan Munteanu

S-a născut la Arad, pe 28 aprilie 1979. A publicat (trei cărți de povestiri, cea mai recentă fiind ”Ai uitat să râzi” – Ed. Nemira, 2016) A colaborat (cu articole la revista Hyperliteratura și la lunarul Bună dimineața București!). A organizat (mai multe evenimente culturale pentru promovarea literaturii și a autorilor români contemporani). În prezent, colaborează cu articole la revista online Bookaholic și moderează, în Timișoara, întâlnirile Ce mai faci, scriitorule?, organizate de Librăria Cărturești.

***

Alexandru Potcoavă

S-a născut la Timișoara, în 1980. Licențiat în Litere, a profesat o perioadă ca jurnalist.

Cărţi publicate:

alexandru potcoavă iar bianca sta-n alex, poezie, cu o prezentare de Al. Cistelecan, Editura Marineasa, Timişoara, 2001;

Pavel şi ai lui, roman, prefaţă de Daniel Vighi, Editura Brumar, Timişoara, 2005;

Şoimii patriei trebuie să fie întotdeauna veseli!, roman, prefaţă de Mihail Vakulovski, Editura Tracus Arte, Bucureşti, 2011;

Ce a văzut Parisul, proză scurtă, Editura Herg Benet, București, 2012;

Într-o zi nu ne vom mai recunoaște, poezie, cu o prezentare de O. Nimigean și Claudiu Komartin, Casa de Editură Max Blecher, Bistrița, 2016.

Textele sale au fost de asemenea incluse în mai multe antologii și în reviste din România, Ungaria, Serbia, Croația, Israel și Italia.

A participat ca invitat la a 8-a ediție a Kikinda Short Story Festival și la a 2-a ediție a FILTM – Festivalul Internațional de Literatură de la Timișoara.

***

Parteneri media: AgențiadeCarte.ro,  Radio România Cultural, Radio Reșița, Tvr Timișoara și Prăvălia Culturală.

Număr de vizualizări :1117


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro