Schimb de Cărți Noiembrie

nov. 24th, 2016 | By | Category: Postcard

Duminică, 27 noiembrie 2016, de la ora 15.00 la ora 17.00, la ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25), Schimb de Cărți București vă invită la ediția lunii Noiembrie. Sunteți așteptați cu chef de vorbă și voie bună chiar dacă mergeți cu cărți pentru schimb sau fără ori dacă vă implicați în discuții sau nu.

Pentru că 1 Decembrie este așa de aproape se va dedica ceva mai multă atenție de această dată literaturii autohtone. Nu este obligatoriu, dar organizatorilor le-ar plăcea să le împărtășiți din descoperirile voastre în literatura română sau poate, cine știe, să plecați de la Schimb cu ceva idei de lectură noi.

Mai multe detalii puteți găsi pe evenimentul de pe Facebook. #SDCBucuresti

Intrarea este liberă. Schimbul nu este definitv (puteți retrage cărțile când doriți) și nici obligatoriu (puteți participa fără să aduceți căți ).

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea  și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

Număr de vizualizări :1060


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro