”A fi sau a nu fi căsătorit? O întrebare a omului”- Conferință susținută de Pr. Nicodim Petre

nov. 11th, 2016 | By | Category: Postcard

Vineri, 11 noiembrie 2016, de la ora 18:00, la Muzeul Mitropolitan Iași, în sala Sinaxar, va avea loc conferința „A fi sau a nu fi căsătorit? O întrebare a omului”, eveniment tematic central susținut de părintele Nicodim Petre, consilier al Sectorului de Misiune din cadrul Arhipiecopiei Iașilor și organizat în cadrul Zilelor Pro Vita Iași 2016, ediția a VI-a.

Participanții vor avea ocazia să intre într-un dialog profund cu invitatul special al evenimentului, părintele Nicodim Petre având o vastă experiență pastorală, în mod special în lucrul cu tinerii.

Conferința „A fi sau a nu fi căsătorit? O întrebare a omului”, va fi un eveniment în cadrul căruia se va aborda nu numai problema căsătoriei în rândul tinerilor, ci în mod special, necesitatea ca omul, indiferent de vârstă, să se decisă asupra drumului pe care dorește să îl urmeze în viață.

Intrarea la eveniment este liberă.

Zilele Pro Vita Iași reprezintă un ansamblu de evenimente tematice organizate în fiecare an, la ceas aniversar, de Pro Vita Iași, având ca scop promovarea și dezbaterea unor teme pro viață de interes public. Anul acesta, la cea de-a șasea ediție, organizatorii se concentrează asupra temei: „A fi sau a nu fi căsătorit? O întrebare a omului.”

Pentru mai multe informații privind desfășurarea Zilelor Pro Vita puteți accesa site-ul www.provitaiasi.ro sau pagina de facebook Pro Vita Iași.

www.provitaiasi.ro

Pro Vita Iași este un departament al Sectorului de Misiune din cadrul Arhiepiscopiei Iașilor care funcționează din anul 2011 și are ca misiune salvarea, protejarea și îmbunătățirea vieții. Proiectele principale se concentrează în jurul informării și consilierii tinerilor, ajutorarea femeilor însărcinate aflate în dificultate, salvarea copiilor de la avort și sprijinirea familiilor cu mulți copiii. Mai multe detalii puteți găsi pe www.provitaiasi.ro, pe pagina de facebook Pro Vita Iași și la numărul verde 0800 800 116, disponibil 24 din 24 de ore pentru femeile sau familiile care se confruntă cu o sarcină neașteptată și au nevoie de sprijin.

Număr de vizualizări :1153


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro