Colocviile de Traduceri Literare 26 : Un regal de poezie cehă

oct. 31st, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 3 noiembrie 2016, ora 19.30, la ”Biblioteca Națională a României” (Mezanin, Aripa Mircea Vodă),  Filiala București – Traduceri Literare a ”Uniunii Scriitorilor din România” în parteneriat cu Biblioteca Națională a României” și cu sprijinul ”Ministerului Ceh al Culturii” organizează Colocviile de Traduceri Literare  26 – Un regal de poezie cehă cu ocazia lansării antologiilor de poezie cehă contemporană  ”Întunericul din camera copilului”, ed. Tracus Arte, 2015 și Luxfere, ed. Universității din București, 2016.

La această manifestare culturală participă poeții cehi Radek Fridrich și Petr Hruška din Cehia. Cărțile și autorii vor fi prezentați de către Prof.Dr. Sorin Paliga de la Universitatea din București și Dan Mircea Duță – editorul și traducătorul antologiilor. Moderatorul colocviilor este   Peter Sragher – Președintele Filialei București – Traduceri Literare a ”Uniunii Scriitorilor din România.

Număr de vizualizări :1397


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro