Lansare „Familia Bibescu – Basarab Brâncoveanu II”, la Casa Mincu

sept. 12th, 2016 | By | Category: Postcard

Miercuri, 28 septembrie 2016, începând cu ora 18:30, la Casa Mincu, Asociația și Editura Istoria Artei vă invită evenimentul de lansare a celui de-al doilea volum al monografiei „Familia Bibescu – Basarab Brâncoveanu: între Paris și București”, colecția Familii istorice, 2016, autor dr. istoric de artă Oana Marinache. Prezintă: dr. Adrian-Silvan Ionescu, dr. Ruxandra Nemțeanu, dr. Radu Ștefan Vergatti și dr. Oana Marinache. Prezentarea cărții se va face și sub formă de proiecție video pe durata evenimentului. Proiectul editorial este realizat cu sprijinul Ordinului Arhitecților din România din Timbrul Arhitecturii 2016, al Asociației „Sanda și Virgil Cândea” și din donațiile lui Radu Ștefan și Cristina Vergatti.  Evenimentul face parte din proiectul „Anul cultural Martha Bibescu 130”.

Date tehnice: format 195 x 245 mm, 544 pagini, duotone, coperta cu clape

Prefața: dr. Ruxandra Nemțeanu

Concept grafic: Cristian Gache

Preț: 19, 57 lei

Casa Mincu este sediul Ordinului Arhitecților din România și se află pe str. Arthur Verona nr. 19. Accesul permis este de 50 participanți.

www.facebook.com/events/348181972237549/

Număr de vizualizări :1159


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro