PADINA FEST lansează un concurs pentru trupele la început de drum!

iun. 17th, 2016 | By | Category: Postcard

Ediţia cu numărul 7 a “celui mai înalt festival” muzical din România vine cu veşti bune pentru trupele la început de drum. Astfel, toţi cei care îşi doresc să cânte la PADINA FEST în prima seară de festival (joi, 28 iulie 2016), au şansa să o şi facă, dacă se înscriu la concursul NEWCOMERS LA PADINA FEST.

Concret, ce trebuie făcut:

1.  Trupele care vor să se înscrie în concurs vor trimite în perioada 16-26 iulie 2016 un mail la adresa newcomers@padinafest.rocare să conţină următoarele: numele trupei (alături de site, cont youtube, pagină de facebook etc), riderultehnic + numărul de membri, o scurtă descriere a trupei, un filmuleţ de maxim 10 secunde în care trupa se prezintă şi îşi îndeamnă fanii să voteze, 2 fotografii,  minim 1 piesă în format mp3, facultativ –  videoclip (link de wetransfer.com)

2. Videoclipurile tuturor trupelor înscrise în concurs vor fi urcate pe pagina de facebook PADINA FEST luni, 27 iunie.

3. Între 27 iunie şi 10 iulie publicul va putea să îşi voteze favoriţii.

4. Primele 10 trupe care au cel mai mare număr de like-uri la videoclipurile postate vor fi analizate de către juriul concursului, în perioada 11 – 17 iulie.

5. Pe 18 iulie 2016 vor fi anunţate cele 4 trupe care vor cânta pe scena PADINA FEST, în prima zi de festival.

Juriul concursului NEWCOMERS LA PADINA FEST este compus din: Andi Mitoi (Summer Well), Florin Oslobanu (Club Control), Bogdan Şerban (Radio Guerrilla), DJ HEFE (COMA), echipa Padina Fest.

www.padinafest.ro / www.facebook.com/padinafest / https://vimeo.com/padinafest

#welovepadina

Număr de vizualizări :903


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro