Art on Display: Nona Inescu / Imaginea latentă

iun. 28th, 2016 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 29 iunie 2016, de la ora 19.00, la ART on DISPLAY @ Kube Musette (Bd. Calea Victoriei, nr.114, București), va avea loc vernisajul expoziției artistei Nona Inescu, “Imaginea latentă”. Este vorba despre proiectul de diplomă al Nonei Inescu, coordonat de prof. univ. dr. Iosif Kiraly, în cadrul Universității Naționale de Artă din București, Facultatea de Arte Plastice, secția Fotografie și Imagine Dinamică. După o perioadă de studii în cadrul Academiei Regale de Artă din Antwerp, Belgia (2010-2011) și Chelsea College of Art & Design din Londra, UK (2009-2010), Nona Inescu își finalizează studiile din cadrul Universității Naționale de Artă din București, departamentul Fotografie și Imagine Dinamică. Practica sa artistică este interdisciplinară și cuprinde fotografie, instalație, sculptură și artă digitală – lucrări care încorporează referințe poetice, istorice, provoacă modurile convenționale de a vedea și a gândi si deschid noi posibilități pentru descifrarea simbolicului. Prima sa expoziție personală, intitulată “Hands don’t make magic” a avut loc în octombrie 2015 la Galeria Sabot din Cluj-Napoca, România. Nona Inescu (1991, locuiește și lucrează în București, România).

ART on DISPLAY, proiect inițiat în 2014 și organizat de către Asociația Ephemair, reflectă în vitrinele unor spații neutilizate temporar sau amplasate în imobile cu un grad de risc ridicat pentru accesul public starea de fapt a artei contemporane românești, activând totodată spații urbane din București și atrăgând atenția asupra unei probleme încă nerezolvate legate de comfortul urban din acest oraș prin intervențiile artiștilor și a instalațiilor site-specific.
Colaborarea ART on DISPLAY cu spațiul Kube Musette va continua în acest an prin prezentarea altor cinci proiecte inserate în programul lunilor iulie – noiembrie.
În perioada 1-15 noiembrie va avea loc a treia ediție extinsă în mai multe locații din oraș a proiectului ART on DISPLAY.
Mai multe detalii despre programul ART on DISPLAY și proiectele Asociației Ephemair:
www.artondisplay.ro / https://www.facebook.com/art0ndisplay/ www.ephemair.ro
ephemair@gmail.com

Organizator: Asociația Ephemair
Parteneri: Musette, Corcova Roy & Dâmboviceanu, X Design Services
Partener juridic: Țuca Zbârcea & Asociații
Mulțumiri: Galeria Sabot, Fabrik

Număr de vizualizări :1186


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro