Lansarea volumului de proză „Scutul de speranţă”, de Mihai Maxim

mai 23rd, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Marţi, 24 mai 2016, orele 17.30, Filiala Bucureşti – Traduceri Literare a „Uniunii Scriitorilor din România” împreună cu partenerul său tradiţional, „Biblioteca Metropolitană Bucureşti” organizează, la sediul central al acesteia din str. Tache Ionescu nr. 4,  lansarea volumului de proză „Scutul de speranţă” de Mihai Maxim, apărut la editura Semne în anul 2015. Invitaţi speciali la această manifestare sunt: Ileana Vulpescu, scriitoare şi traducătoare literară, Prof.Dr. Antoaneta Olteanu, Prof.Dr. emerit Dumitru Balan.Moderator – Peter Sragher, Preşedintele Filialei Bucureşti – Traduceri Literare a „Uniuniii Scriitorilor din România”.

Cu acest prilej, Filiala Bucureşti – Traduceri Literare a „Uniunii Scriitorilor din România” lansează şi ciclul de întâlniri denumit ”Traducători literari – scriitori”, prin care personalităţi ale culturii noastre, care s-au lansat iniţial în spaţiul public ca traducători literari îşi dezvăluie şi o altă latură a individualităţii lor, şi anume cea de scriitori avant la lettre. O descoperire pentru breasla traducătorilor, dar şi pentru oricine va avea parte de cartea supusă atenţiei.

Număr de vizualizări :1143


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro