Humanitas, la Bookfest 2016

mai 31st, 2016 | By | Category: Agenda de carte

Peste 30 de lansări, mai mult de 1000 de titluri la raft, întâlniri cu cei mai îndrăgiți autori Humanitas vă așteaptă, la Bookfest, începând de miercuri, 1 iunie, până duminică, 5 iunie, cu cele mai importante cărți ale verii 2016, titluri mult așteptate ale autorilor români și edițiile în limba română ale câștigătorilor premiilor Pulitzer, Nobel și Marele Premiu al Academiei Franceze din 2015.

La cele peste 30 de evenimente Humanitas ce se vor desfășura la standul editurii, la standul Israelului, țara invitată de onoare, și la Scena Agora, aveți prilejul de a vă întâlni cu Ana Blandiana, Fania Oz-Salzberger, Lucian Boia, Andrei Plesu, Mircea Cartarescu, Gabriel Liiceanu, Teodor Baconschi, Ioana Parvulescu, Horia-Roman Patapievici, Vladimir Tismaneanu, Radu Paraschivescu, Tania Radu, Dan C. Mihailescu, Andrei Cornea, Ciprian Macesaru, Cosmin Ciotlos, Tatiana Niculescu Bran, Dan-Lilviu Boeriu, Radu Vancu, Ioan Stanomir.

Evenimentele Humanitas în cadrul programului „Israel, tara invitată de onoare“ cuprind întâlniri cu istoricul Fania Oz-Salzberger, coautoare, alături de Amos Oz, a bestsellerului Evreii și cuvintele, mese rotunde, dezbateri, la care vor participa, alături de istoricul israelian, specialiști în domeniul filozofiei religiei și al religiei comparate, critici literari și scriitori. De asemenea, Editura Humanitas va lansa cu acest prilej o minunată antologie de povestiri ale deținătorului Premiului Nobel pentru literatură Shmuel Yosef Agnon, Tâlcul tuturor faptelor. Povestiri hasidice.

Toate cele peste 1 000 de titluri vor avea reducere de la 10% la 35%, iar edițiile de colecție vor putea fi cumpărate la prețuri speciale valabile numai la Bookfest.

Descărcați programul evenimentelor Humanitas (format pdf, 906 KB)

Descărcați revista Humanitas Bookfest 2016 (format pdf, 3,1 MB)

Număr de vizualizări :871


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro