Lansarea ”Enciclopediei Muzicii Electronice Românești”, la Timișoara

apr. 7th, 2016 | By | Category: Eveniment

Vineri, 15 aprilie 2016, ora 18.00, la Club D’arc Timișoara (P-ța Unirii nr.5), va avea loc lansarea ”Enciclopediei Muzicii Electronice Românești”, de Septimiu Moldovan.

După lansările care au avut loc la Sibiu şi Târgu Mureş, timişorenii vor avea parte de un eveniment deosebit, în prezenţa autorului ei, Septimiu Moldovan, şi a editorului Horaţiu Dan Dumitraş.

În această carte sunt menţionaţi foarte mulţi artişti din zona Timişoarei, care au contribuit cu evenimente sau compoziţii la dezvoltarea acestui gen muzical.

„Enciclopedia muzicii electronice româneşti” este scrisă Septimiu Gheorghe Moldovan, medic rezident târgumureşean, un pasionat de muzică împins de curiozitatea de a afla cât mai multe despre primii români care au experimentat şi promovat muzica electronică în România.

Cartea are 250 de pagini, cuprinde 160 de biografii şi acoperă o perioadă de aproximativ 50 ani. Volumul a fost scris în decurs de patru ani, timp în care majoritatea informaţiilor au fost colectate direct de la muzicieni, biografiile au fost construite de la zero, cu interviuri, povestiri şi citate la care aceştia au contribuit în mod direct.

Lansarea cărţii va fi urmată de la ora 22.00 de un party la care vor mixa Horace Dan D, Seba 1394 şi Newgotti.

www.digitaldata.ro/enciclopedia-muzicii-electronice-romanesti/#more-2079

Număr de vizualizări :1026


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro