Artiştii îşi susţin favoriţii nominalizaţi la Gala Premiilor UNITER!

apr. 15th, 2016 | By | Category: Postcard

Campania interactivă de promovare a artiştilor aflaţi în competiţie pentru trofeul UNITER continuă. Intitulată „Pentru tine cine e câştigătorul?”, campania oferă posibilitatea publicului larg să-şi susţină favoriţii pe site-ul www.uniter.ro.  Juriul final format din Alice Georgescu, Mircea Morariu, Ozana Oancea, Viorica Petrovici, Alexa Visarion va decide câştigătorii în seara zilei de 9 mai 2016. Până atunci, vă invităm să votaţi şi să fiţi alături de cei pe care îi doriţi să fie câştigătorii acestei ediţii a Galei Premiilor UNITER.

Începând de vineri, 15 aprilie 2016, site-ul  www.uniter.ro, pagina de facebook şi pagina de youtube găzduiesc clipuri video realizate de actori, regizori de teatru şi film, profesionişti din lumea teatrului, intervenţii ale breslei care dau competiţiei un plus de atractivitate.

Deja puteţi găsi mesajele de susţinere la categoria „Premiul pentru Debut” transmise de actriţa Florina Cercel şi regizorii Vladimir Anton şi Alexandru Dabija.

10 premianţi, 32 de nominalizaţi şi peste 500 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 9 mai la Teatrul „Regina Maria” din Oradea pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc în cadrul Galei Premiilor UNITER. Spectacolul-eveniment va începe la orele 21.00 şi va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural şi online pe www.tvr.ro şi www.uniter.ro.

ORGANIZATORI ŞI PARTENERI AI GALEI PREMIILOR UNITER, EDIŢIA 2016

Producători: UNITER, Teatrul „Regina Maria” Oradea, Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune, Agenţia de Management al Destinaţiei Bihor

Proiect cultural finanţat de: Ministerul Culturii, Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Judeţean Bihor

Co-producător: Societatea Română de Televiziune

Sponsor principal: Raiffeisen Bank

Partener principal: MOL România

Partener special: UniCredit Bank

Sponsori: Heineken, KPMG, ANEVAR, VERIDIO, Domeniile Blaga, Auto Bara & Co SRL

Vestimentaţia: IRINA SCHROTTER

Make-up & hair style: Cosmo Beauty School

Parteneri: Fundaţia ANONIMUL, Consiliul Britanic, Centrul Român ITI

Partener de tradiţie: Societatea Română de Radiodifuziune

Parteneri media: Ziarul Metropolis, mediaTRUST

Număr de vizualizări :991


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro