S-au pus în vânzare biletele pentru Concertul de Anul Nou din Sibiu

nov. 27th, 2015 | By | Category: Eveniment

Joi, 31 decembrie 2015 și vineri, 1 ianuarie 2016, la Sala Thalia, cu începere de la ora 18.00, Paula Seling – una dintre cele mai titrate voci ale României, revine la Sibiu într-o ipostază inedită, în spectacolul ”NEW YEAR’S JAZZ”, evenimentul monden al sfârșitului de an.

Formatul inciant al celei de a 7-a ediții a Concertului de Anul Nou în Sibiu evocă atmosfera de glorie a jazz-ului, într-o scenografie excepţională, susţinută de aranjamente muzicale spectaculoase. Îndrăgita artistă Paula Seling va interpreta  piese de referință ale genului, împreună cu Mihaela Pâțan, Sibiu Big Band și invitații Romulus Cipariu și Ciprian Dancu. Biletele au fost puse în vânzare în 25 noiembrie în reţeaua Eventim (Librăria Humanitas, magazinele Orange Vodafone, Germanos) şi online, pe eventim.ro.

“Dacă anii precendenţi au avut în prim plan repertoriul simfonic, concertul de vioară, opereta cu balet clasic, tango-ul în coregrafie modernă sau valsul cu o tentă rock, cea de a 7-a ediţie reunește pasiunea sibienilor pentru jazz cu aprecierea de care se bucură aici una dintre cele mai titrate voci ale României, într-un nou format inciant: ”NEW YEAR’S JAZZ”, cu Paula Seling și Sibiu Big Band” au declarat organizatorii.

”Concertul de Anul Nou în Sibiu” a fost lansat în urmă cu 7 ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Bucurându-se încă de la început de succes – și probându-și, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfășurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă și atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât și din București, Alba Iulia și alte orașe importante.

Cadrul elegant al sălii ”Thalia” a Filarmonicii de Stat din Sibiu, invitaţii-star (Alexandru Tomescu, Răzvan Mazilu, Judith State, Rodica Vică, Daniela Vlădescu, Zoltan Nagy, Alina Petre și Paolo Campigotto etc.), programul rafinat și de fiecare dată altfel, elementele-surpriză ale fiecărei ediţii, fotografiile la panou, cât și cupa de spumant oferită spectatorilor la finalul celor două reprezentaţii (pe 31 decembrie și 1 ianuarie) au intrat, deja, în tradiţie, iar ”Concertul de Anul Nou” este unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale mondene ale finalului de an.

Număr de vizualizări :632


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro