Oferă o carte de povești unui copil de la sat, o campanie literară caritabilă

nov. 27th, 2015 | By | Category: Postcard

Nevoia de a dărui există în fiecare din noi încă de la cele mai fragede vârste și faptul că putem oferi fericire prin ceea ce facem este un lucru cât se poate de frumos și benefic.

Când suntem copii, indiferent unde ne-am afla, basmele și legendele sunt printre cei mai buni prieteni ai noștri, dacă ajungem să cunoaștem prin bunăvoința adulților.

În mediul rural românesc, basmele și legendele sunt înlocuite de muncile gospodăriei, iar seara copiii așteaptă cu nerăbdare o poveste, alta decât cele pe care le tot spune bunicuța.

Haideți să-i ajutăm pe copilașii de la sate să aibă parte de povești noi care să-i ajute să viseze și să le prelungim copilăria.

Prin achiziționarea online a 3 cărți la 10 lei de la Editura Rosetti, un copil primește o carte de Crăciun, care îi va fi cel mai bun prieten pe tot parcursul anului. Un gest minim pentru un efect maxim. Implică-te!

Comandă online cărticele de basme și legende pentru copii de la sate : editurarosetti.ro/?operatie=colectie&colectie_id=8

Număr de vizualizări :724


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro