O discuţie despre sociologia luxului şi publicitate alături de Marian Petcu, la Book Corner Cluj-Napoca

nov. 5th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 5 noiembrie 2015, începând cu ora 17.00, Librarium Cluj-Napoca şi editura Tritonic vă invită la o întâlnire cu profesorul Marian Petcu, conferenţiar la catedra de Antropologie Culturală şi Comunicare a Universităţii din Bucureşti. Cu această ocazie se vor lansa volumele ”Sociologia luxului” şi ”Studii şi cercetări de istorie a publicităţii”, ambele coordonate de Marian Petcu. La eveniment va participa şi Bogdan Hrib, directorul editurii Tritonic.

Lansarea de carte va avea loc la librăria Book Corner (Bulevardul Eroilor, Nr 15, Cluj-Napoca).

Marian Petcu este conferenţiar universitar la catedra de Antropologie Culturală şi Comunicare a Universităţii din Bucureşti – Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Licenţiat în jurnalism, doctor în sociologie. Redactor şef al periodic ului „Jurnalism şi Comunicare. Revista Română de Ştiintele Comunicării”.

A mai publicat volumele „Puterea şi cultura. O istorie a cenzurii”, Polirom, 1999; „Tipologia presei româneşti”, Institutul European, 2000; „Sociologia mass media”, Dacia, 2002; „Istoria presei române – antologie”, Tritonic, 2002.

Număr de vizualizări :979


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro