Liviu Mihaiu, la Colocviile ”Oamenii Timpului”

nov. 3rd, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 4 noiembrie 2015, ora 17.00, la Muzeul Unirii din Iași, Revista TIMPUL și Asociația Revistei TIMPUL demarează Colocviile Oamenii Timpului. Primul eveniment îl va avea ca invitat pe jurnalistul și activistul civic Liviu Mihaiu. Tema este Statul român – cel mai mare dușman al societății civile?”. Conferința va fi moderată de prof. univ. dr. Doru Tompea, Rectorul Universității Petre Andrei din Iași, partener academic al Campaniei Oamenii Timpului.

Întrucât una dintre dimensiunile Campaniei Oamenii Timpului este reprezentată de interacțiunea cu publicul, odată cu această ediție inaugurăm o serie de colocvii cu ritm săptămânal, implicând conferințe și dezbateri susținute de membri ai Juriului Național. Considerăm că, în felul acesta, creăm cadrul în care expertiza specialiștilor poate fi adusă în atenția publicului larg, conturând astfel premisele dezvoltării, pe baza dialogului, a unei veritabile comunități de prestigiu”, a declarat prof. univ. dr. Daniel Șandru.

Număr de vizualizări :656


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro