Camelia Carmen Cavadia, librar pentru o zi

nov. 3rd, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 4 noiembrie 2015, începând cu ora 19:00, la Librăria Bizantină, Camelia Carmen Cavadia, omul din spatele proiectului „Cărți cu suflet” și autoarea romanului „Vina”, devine librar pentru o zi. Ea ne va vorbi despre cărțile care ne însuflețesc și ne fac să înțelegem viața la adevărata ei intensitate. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Chiar înainte de a începe „rezidențiatul” de librar, ea înțelege deja destul de bine ce presupune această meserie veche: „De multe ori ne este greu să ne alegem lecturi și mereu ne întrebăm colegii, prietenii ce-au mai citit. Eu una, întotdeauna când am dat peste o carte care mi-a plăcut, le-am spus imediat prietenilor despre ea, am recomandat-o, am promovat-o cât am putut, cum m-am priceput. Iar dacă unora s-a întâmplat să le placă, m-am bucurat ca și când aș fi scris-o eu.” (Camelia Carmen CAVADIA)

Campania „Librar pentru o zi” a debutat în 2014 și a reunit nume grele ale sferei culturale românești, într-un efort de a reînvia dragostea oamenilor pentru cărțile tipărite, care au pierdut tot mai mult din popularitate in iureșului revoluției digitale. Mai bine de 20 de personalități au răspuns până acum apelului Librăriei Bizantine de readuce în atenția oamenilor importanța și frumusețea lecturilor de pe hârtie.

Organizator: Librăria Bizantină | Str. Bibescu Vodă 20, sector 4, București (lângă Piața Unirii) | www.librariabizantina.ro

Afiș realizat de Laurențiu Midvichi.

Număr de vizualizări :996


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro