Workshop de transformare şi bunăstare personală , cu Odette Dimitriu şi Mirela Pop

oct. 26th, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 28 octombrie 2015, ora 18:00 , la Librăria CLB Nr.17 „Mihail Sadoveanu”, Bd. Magheru, nr. 6-8, Bucureşti, Editura Herald va invită să luaţi parte la un workshop experimental centrat pe explorarea eficienţei abordărilor şi tehnicilor terapeutice actuale de optimizare fizică şi psihică, privite că soluţii naturale pentru îmbunătăţirea vieţii cotidiene. Evenimentul, desfășurat în cadrul campaniei „Te aşteptăm în librărie”, se va bucura de prezenţa a două invitate – specialiste în terapia cognitiv-comportamentală: Odette Dimitriu (Conf. univ. dr. Facultatea de Psihologie a Universităţii „Titu Maiorescu”) și Mirela Pop (Medic primar de recuperare medicală, medic homeopat şi psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală). AgențiadeCarte.ro este partener media al campaniei „Te aşteptăm în librărie”.

De-a lungul serii va fi dezvăluită o varietate de soluţii accesibile, menite să îndepărteze grijile şi stresul din rutina zilnică pentru identificarea sursei personale de putere şi armonie. Îndrumaţi de specialialisti, cei prezenţi vor avea ocazia să găsească soluţii la o serie de afecţiuni şi la multe alte probleme personale cu care se confruntă.

Abordarea se va baza pe exemple concrete şi, în plus, va avea loc o demonstraţie practică de inducţie hipnotică realizată pe unul dintre participanţi.

Workshop-ul propune publicului o trecere în revistă a mai multor studii ştiinţifice pe care se bazează practicile promovate şi include totodată lucrul experienţial şi multe elemente care încurajează activarea potenţialului latent al oricărei persoane pentru atingerea unui echilibru emoţional optim.

Eveniment Facebook

Odette Dimitriu este doctor în psihologie şi conferenţiar universitar la Facultatea de Psihologie a Universităţii „Titu Maiorescu” din Bucureşti. A publicat numeroase articole, studii şi cercetări, având o experienţă de peste 20 de ani în domeniul psihologiei clinice, al psihoterapiei cognitiv-comportamentale şi al terapiei prin hipnoză. Este atestată ca psiholog principal autonom şi supervizor de către Colegiul Psihologilor din România, Comisia de Psihologie Clinică şi Psihoterapie. A susţinut workshop-uri dedicate antrenării capacităţii şi conduitei empatice a terapeutului, consideraţi drept factori predictivi importanţi ai succesului în psihoterapie. Odette Dimitriu este preşedinte al Asociaţiei de Hipnoterapie şi Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală (AHPCC) şi autoare a volumului „Comunicare terapeutică”, publicat la Editura Herald în 2014.

Mirela Pop este medic primar de recuperare medicală, medic homeopat şi psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală. De asemenea, ţine cursuri în cadrul formării psihoterapeutilor de orientare cognitiv-comportamentală. Atât în experienţa sa clinică, dar şi în articole şi lucrări de specialitate (”Abordarea homeopatică a convingerilor disfuncţionale” – 2011), promovează o abordare bazată pe echilibrul fin dintre corp şi psihic. Mirela Pop este autoarea volumelor „Homeopatie în psihoterapie” (2014) şi „Doctore, mă doare viaţa!” (2015), publicate la Editura Herald.

Intrarea liberă în limita numărului de locuri disponibile!

ORGANIZATOR: Editura Herald

Număr de vizualizări :1063


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro