Poetul spaniol Antonio Gamoneda, la Cluj – FICT 2015

oct. 7th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 9 octombrie 2015, începând cu ora 18.00, în Sala Tonitza a Muzeului de Artă din Cluj-Napoca (Piața Unirii nr. 30), sunteți invitați la o întâlnire cu Antonio Gamoneda. Poetul spaniol Antonio Gamoneda, laureat al Premiului Cervantes, este invitat de onoare al Festivalului Internaţional de Carte Transilvania, ediția a III-a, 6-11 octombrie 2015.

Cu această ocazie va avea loc lansarea volumului ”Claritate neostenită”, ediție bilingvă româno-spaniolă, traducere de Dinu Flămând (Editura Eikon). Prezintă: Cătălina Iliescu Gheorghiu, Dinu Flămând și Lucian Nastasă-Kovacs. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Cluj și Universitatea „Babeș-Bolyai”.

Număr de vizualizări :935


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro