26.000 euro pentru un timbru

oct. 5th, 2015 | By | Category: Postcard

Piesa de rezistență a Licitației „România Iluministă – de la Brâncoveanu la Cuza”, Timbrul Cap de Bour 27 parale din prima emisie, a fost adjudecată pentru suma de 26.000 euro, devenind astfel cel mai valoros timbru vândut  vreodată în România într-o licitație. Totalul licitației a fost de  47.000 euro, iar rata de adjudecare de aproximativ 80%.

Următoarea Sesiune de Licitații va avea loc în perioada 27 – 29 octombrie 2015, la Athénée Palace Hilton și va fi dedicată Licitației de Toamnă  – Top 100 Mari Maeștri ai Artei Românești, precum și Licitației de Ceasuri și Licitației ʺRomânia Mareʺ.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.artmark.ro.

Număr de vizualizări :1008


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro