O nouă apariţie la Editura Univers: ”O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă” de Ioana Chicet-Macoveiciuc

sept. 8th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 12 septembrie 2015, ora 11.00,  Terasa Promenada ( Calea Floreasca 246B, etaj 2, București), Editura Univers vă invită la lansarea primei cărți a Prințesei Urbane: ”O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă”, de Ioana Chicet-Macoveiciuc.

Ioana Chicet‑Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai cunoscute şi iubite bloguri românești despre creşterea copiilor: www.printesaurbana.ro, blog care a fost şi punctul de pornire al acestei cărţi. În afară de intensa experienţă de mamă a Sofiei şi a lui Ivan, Ioana Chicet‑Macoveiciuc are cincisprezece ani de experienţă în presă şi comunicare. A început să lucreze la nouăsprezece ani, în cadrul departamentului de Ştiri al Prima TV, apoi a lucrat în PR, a fost copywriter, jurnalist în presa scrisă (a publicat sute de articole în reviste cunoscute), realizatoarea unei emisiuni la TVR1, redactor‑şef al unei reviste săptămânale, a construit strategii de comunicare pentru mai multe proiecte web. Acum scrie pentru ea și pentru cititorii blogului ei și organizează evenimente pentru părinți.

Blogul Ioanei, PrinţesaUrbană.ro, a adunat în ultimii ani o comunitate de mii de cititoare entuziaste. Amuzant, bine scris, informativ şi emoţionant, prietenos şi simpatic, blogul le‑a cucerit pe tinerele sau mai puţin tinerele mame, bunici, mătuşi, fiice, soţii, iubite care îl vizitează. Printre ele s‑au strecurat şi taţi, unchi, fii, soţi, iubiţi, copii… O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă continuă munca de iubire începută pe blog, spune povestea adevărată a unei fete obișnuite care a venit în Capitală să scrie ca să schimbe lumea, dar în timp a înțeles că cel mai bun fel de a schimba lumea e să crească doi copii fericiți. A învățat pas cu pas să se bucure de tot ce i se așterne în faţă, de prietenia altor mame, de familia pentru care se luptă zi de zi, de viaţa care trece frumos, cu toate greutăţile ei. Plină de umor, dar şi de informaţii utile, cu câte o lacrimă ascunsă pe ici, pe colo printre rânduri, cartea de faţă este o scrisoare de dragoste pentru copiii noştri, ai tuturor, de ieri, de azi şi de mâine.

Cartea va putea fi cumpărată din toate librăriile importante şi de pe situl Editurii Univers, de pe blogul autoarei (cu reducere 30%), www.printesaurbana.ro , şi la terasa Promenada, în cadrul lansării.


Număr de vizualizări :1364


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro