Creează povești inedite și texte captivante la Fundația Calea Victoriei

aug. 12th, 2015 | By | Category: Postcard

Fundația Calea Victoriei te invită la final de vară în lumea creativă a scrisului unde ideile tale prind viață sub forma unor texte personale, a unui scenariu de film și, de ce nu, sub forma unui scenariu pentru un film de animație. Vino la Atelierele interactive dedicate Scrierii Creative, Scenaristicii și Filmului de animație și află cum prin scris emoțiile tale pot pătrundă în mintea și în sufletul celor care le citesc. Atelierele se desfășoară seara, de la 19.00, într-o frumoasă casa din strada Popa Soare nr. 40.

Școala de vară de SCRIERE CREATIVĂ, cu Mario Barangea, 17 – 21 August – Te afi în fața unei coli albe de hârtie. Cum începi? Și apoi cum faci ca gândurile tale să fie în concordanță cu textul pe care îl creezi? Învață să scrii așa cum vrei să scrii, perfecționează-ți stilul și descoperă ce te conturează ca voce dincolo de rânduri.

Cu ajutorul exercițiilor practice, ludice și relaxate, înțelegi care sunt problemele pe care le întâmpini în timpul scrisului.

Școala de vară de SCENARISTICĂ – Cum se scrie un film, cu regizorul Vlad Trandafir, 24– 28 August Atelierul este deschis iubitorilor de cinema şi celor care doresc să se familiarizeze cu domeniul scenaristicii şi să experimenteze scrisul unui scenariu, pentru oricare din mediile vizuale cunoscute – cinema, TV sau Internet.

Regizorul Vlad Trandafir te inițiază în noţiunile de bază ale oricărui tip de scriere narativă și îți arată care sunt punctele la care trebuie să fii atent în timp ce scrii un scenariu.

Filmul de animație – Scenariu, personaj, mișcare, din 3 Septembrie – Intră în luma plină de imaginație și creativitate a filmului de animație. Magia de a face lucrurile să prindă viață și energia pe care ți-o transmite animația sunt incomparabile

La acest atelier înveti principiile de bază ale animației și înțelegi pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a crea un film de animație. La finalul cursului vei putea realiza un mic exercițiu practic de animare a obiectelor.

Gӑsiţi programul complet al cursurilor lunii august pe www.victoriei.ro

Înscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro

Fundaţia Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii umaniste și culturale pentru tineri și adulți. Atelierele se desfășoară într-o atmosferă relaxată, nonconformistă și interactivă, care face posibilă învățarea cu plăcere – fără restricții, examene sau catedră. Activitatea fundației a început în ianuarie 2008, avându-l ca prim lector pe dl. Neagu Djuvara.

Mai multe detalii pe www.victoriei.ro

Urmărește contul de You Tube al fundației

Număr de vizualizări :1089


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro