Atelierele publice de pictură, „Pădurea de șevalete”, continuă

aug. 13th, 2015 | By | Category: Eveniment

În perioada 12-16 august 2015, în curtea Palatelor Brâncovenești, va avea loc prima expoziție a ”Atelierelor publice de pictură”.

Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia şi Primăria Municipiului Bucureşti au iniţiat în data de 21 iulie 2015, în curtea Palatelor, primele ”Ateliere publice de creaţie” – ”Pădurea de şevalete”, cursuri de pictură în aer liber, deschise în perioada iulie –august 2015.

Peste 30 de copii, tineri si adulţi au beneficiat de câte un şevalet pus la dispoziţie de Centrul Cultural al Palatelor Brancoveneşti, având ca temă chiar grandiosul Palat. Fiecare a fost liber să-şi aleagă tehnica de lucru dorită iar imaginaţia şi bogaţia cromatică s-au dovedit a fi plăcut surprinzătoare atât pentru vizitatorii muzeului cât si pentru participanţi.

S-au legat prietenii, au fost schimbate idei, creioane şi pensule, a curs multă pasiune si mult entuziasm  astfel încât, într-un final, s-au strâns o seamă de lucrari ce merită arătate într-o expozitie.

Şi pentru că atelierele noastre au avut success, vă invităm în continuare în curtea Palatelor Brâncoveneşti, unde te aşteapta un şevalet, doar al tau. Nu trebuie să-ti aduci decât culorile cu tine.

Doar în curtea Palatelor Brancoveneşti îţi poţi petrece un timp liber de calitate,  pictând şi desenând într-un mediu plăcut, singurul spaţiu muzeal ce dispune de o ambianţă unică.

Începând cu 18 august 2015 şi până la finalul verii, doar în curtea Palatelor Brâncoveneşti de la Mogoşoaia, cursurile de pictură se desfăşoara în aer liber, în faţa şevaletului tau!

Vino şi tu în “Pădurea de şevalete”, să te bucuri de natură şi pictură, de marţi până duminică, între orele 10:00 şi 17:00.

Nu rata ocazia de a ne arăta că ai talent, premii atractive te aşteaptă la Centrul Cultural Palatele Brancoveneşti de la Mogoşoaia.

Înscrieri la telefon 0722 423 289 sau la comunicare@palatebrancovenesti.ro

Număr de vizualizări :1277


2 Comments to “Atelierele publice de pictură, „Pădurea de șevalete”, continuă”

  1. Sorinel spune:

    Picturile in aer liber sunt cele mai placute si mereu pline de inspiratie. Nu este o idee rea.

  2. Laura spune:

    Mereu am adorat sa pictez in aer liber. Azi a fost o zi minunata.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro