Vernisaj/Opening “Act The Gap – Alexandra Ivanciu”

iun. 23rd, 2015 | By | Category: Eveniment

Galeria Centrul Artelor Vizuale – multimedia center vă invită marți, 23 iunie 2015, ora 19.00, la vernisajul expoziției “Act the Gap – Alexandra Ivanciu”.

Pornind de la un studiu al tipurilor de reprezentare a femeii în istoria artei și continuând cu un studiu al stereotipurilor existente în societatea contemporană, expoziția „Act the Gap” dorește să atragă atenția asupra dimensiunii problematice pe care o presupun standardele de frumusețe și comportament în ceea ce privește femeia contemporană. Demersul este construit pornind de la experiența și observarea propriei persoane, apoi extins la o analiză socio-culturală a normelor impuse, ce creează diferențe majore de gen și impun numai două mari categorii: masculin și feminin (în această ordine).

„Act the Gap” reprezinta lucrarea de licenta a Alexandrei Ivanciu, absolventă a departamentului Foto-Video, din cadrul Universității de Arte București. Practica sa artistică este o fuziune între performance, video și sunet și are ca subiect principal traiectoria corpului între problematicile sociale și politice în societatea contemporană.

Strada Biserica Enei nr 16
Program: Marți – Vineri: 15.00 – 19.00
Sâmbăta: 14.00 – 18.00

Număr de vizualizări :966


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro