Expoziția ”Măiastra. Nașterea unei lumi”, la Galateca

iun. 23rd, 2015 | By | Category: Eveniment

Marți, 23 iunie 2015, între orele 20:30 și 24:00, la Galeria Galateca va avea loc vernisajul expoziției „Măiastra. Nașterea unei lumi”, prilejuită de  Sărbătoarea Sânzienelor și Ziua Universală a IEI.

A treia ediție a conceptului Măiastra, realizat de Galateca și inspirat de comunitatea La Blouse Roumaine, va marca inaugurarea de către galerie a Hubului cultural Măiastra și lansarea inițiativei La Blouse Roumaine de creare a Institutului IEI și Textilelor Tradiționale (IITT).

Expoziția este deschisă în perioada 23 iunie – 29 august 22015. Intrare liberă.

Număr de vizualizări :988


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro