Pop-up Stories Club – club de lectură care promovează autorii români

mart. 25th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Pop-up Stories Club are prima întâlnire la târgul de carte Kilipirim (Sala Dalles), în București, sâmbătă, 28 martie 2015, de la 13:00 la 15:00. Cartea care face obiectul bun de citit al primei întâlniri a clubului de lectură este “Dilăr pentru o zi”, de Andrei Ruse (Polirom, 2011). Moderatoare e Georgiana Șerban, iar invitații săi sunt Luminița Codrescu (psihoterapeut) și Andrei Stan (artist vizual). Amândoi vor citi cartea înainte și vor discuta pornind de la povestea și ideile romanului.

Scopurile clubului de lectură sunt promovarea cărților de ficțiune scrise de autori români în viață și promovarea ficțiunii ca generator de întrebări. Clubul va avea întâlniri lunare cu un public care e obișnuit să citească mai degrabă non-ficțiune, să citească pentru a învăța sau a afla lucruri din zonele de interes. Clubul își propune să apropie acest public de ficțiune printr-o discuție despre povestea și ideile din cărți.

La prima întâlnire, din cadrul Kilipirim, intrarea este liberă. Pentru participare, curioșii sunt invitați să trimită un mail la salut at revistadepovestiri.ro cu subiectul „Pop-up Stories Club” până pe 27 martie 2015.

Mai multe detalii pe pagina clubului.

Pop-up Stories Club e un proiect creat de Revista de Povestiri în parteneriat cu Student din Provincie și cu „întrebătoarea” Georgiana Șerban. Clubul vă așteaptă curios la prima întâlnire și mai așteaptă și feedbackul vostru post-eveniment.

Număr de vizualizări :1033


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro