Horia-Roman Patapievici în Cercul literar

mart. 25th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Marți, 7 aprilie 2015, de la ora 19.00, la Cărturești Verona din București va avea loc a opta ediție a Cercului literar. De data aceasta, invitatul lui Dan-Liviu Boeriu este Horia-Roman Patapievici.

Un dialog despre cărți, viață și literatură.

Intrarea este liberă.

Întâlnirile Cercului literar au loc în cafeneaua librăriei Cărturești Verona în prima zi de marți a fiecărei luni și sunt moderate de Dan-Liviu Boeriu. Scopul lor este de a-i pune pe cititori în dialog direct cu scriitorii pe tema celor mai recente cărți ale lor și de a-i informa asupra ultimelor apariții editoriale.

Un proiect Cărturești & ZoneTag Projects

Număr de vizualizări :996


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro