Concert de primăvară, la Palatul Suţu

mart. 2nd, 2015 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 4 martie 2015, ora 19:00, stagiunea ”Iosif Sava” a fundației ACCUMM continuă seria concertelor de la Palatul Suțu cu un recital de pian la patru mâini. Reunite în duo-ul pianistic ”Les Enharmoniques”, două muziciene dedicate în egală măsură pedagogiei și activității artistice, Anamaria Biaciu-Popa și Măriuca Indricău, propun un program sub genericul ”Invitație la dans”. Repertoriul serii va fi alcătuit din transcripția valsului „Vocile primăverii” de Johann Strauss, Dansuri norvegiene și două valsuri de Edvard Grieg, Șase Valsuri de Max Reger, și se va încheia cu cinci dintre Dansurile ungare de Johannes Brahms.

La început de primăvară, publicul, care va avea acces liber și la acest concert din Stagiunea ACCUMM, grație caldei găzduiri a manifestărilor sale de către Muzeul Municipiului București, are ocazia întâlnirii simultane cu opusuri extrem de cunoscute, lucrări inedite și două pianiste excelând în comunicarea prin limbajul muzical.

Număr de vizualizări :971


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro