Vedetele anului 2015 la Sala Radio: de la Elena Moşuc la Richard Galliano

ian. 7th, 2015 | By | Category: Eveniment

Concertele şi recitalurile din stagiunea Sălii Radio sunt mult apreciate de publicul bucureştean! Au dovedit acest lucru nu numai evenimentele derulate cu sală plină şi locuri vândute în picioare, ci şi faptul că abonamentele puse în vânzare în luna decembrie pentru perioada ianuarie-martie a stagiunii de la Sala Radio s-au epuizat! Mai există însă o şansă pentru iubitorii muzicii de calitate care doresc să participe la evenimentele speciale pregătite de Orchestrele şi Corurile Radio România pentru noul an: începând de marţi, 7 ianuarie 2015, biletele individuale pot fi achiziţionate pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în Magazinele Germanos şi la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Printre serile muzicale de care puteţi avea şansa să vă bucuraţi se numără : Norma (operă în concert) într-o distribuţie de excepţie, cu Elena Moşuc în rolul titular (30 ianuarie 2015),  concertul marelui acordeonist francez Richard Galliano, alături de Big Band-ul Radio (8 martie 2015), evenimentul în care violonistul Gabriel Croitoru va cânta celebrele „Anotimpuri” ale lui Vivaldi alături de Orchestra de Cameră Radio (28 ianuarie 2015), seara în care violonistul Liviu Prunaru va interpreta unul dintre concertele lui Paganini, alături de Orchestra Naţională Radio (6 martie 2015) sau Integrala sonatelor de Beethoven pentru pian şi vioară, partea a II-a, un prilej extraordinar de a-l asculta pe Valentin Gheorghiu la pian, alături de Gabriel Croitoru la vioară (4 februarie 2015) etc.

Casa de bilete a Sălii Radio este situată pe strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este :

– de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;

– în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;

– în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

Accesul la Sala Radio, cu transportul în comun, se poate face cu liniile de tramvai nr. 24 şi 44 până la staţia „Radio România” – Piaţa Virgiliu (Str. Berzei la intersecţia cu Ştirbei Vodă, în apropierea străzii Berthelot). Puteţi de asemenea alege mijloacele de transport care circulă în apropiere – Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, Str. Ştirbei Vodă, Bul. Eroilor, Calea Plevnei, Bul. Dinicu Golescu – autobuzele 133, 178, 126, 168, 226, 368 etc.

Număr de vizualizări :1016


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro