Dezbatere despre Oscar Wilde, la Clubul de lectură „Calderon”

ian. 29th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 31 ianuarie 2015, ora 12.00, la Biblioteca Centrală Universitară din București, are loc o nouă ediție a Clubului de lectură „Calderon”. Dezbaterea despre romanul „Portretul lui Dorian Gray”, de Oscar Wilde, o are invitată specială pe profesoara Ioana Zirra, specialist în literatură irlandeză. Moderatoare a discuțiilor este Mihaela Irimia, directoare a Centrului de Studii Culturale Britanice.

Susținut de Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, evenimentul are loc în frumosul edificiu din Piața Revoluției. Cei interesați să participe sunt așteptați, cu un sfert de oră mai devreme, în Salonul „Carol I”, Corp Fundație, intrare Calea Victoriei, nr. 88. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Număr de vizualizări :882


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro