Dan Perjovschi, la Atelier 030202

ian. 13th, 2015 | By | Category: Eveniment

Joi, 15 ianuarie 2015, ora 20.00, la Atelier 030202 (Str. Sf. Vineri 11, București), va avea loc un workshop susținut de Dan Perjovschi, în cadrul IEEB6 (www.experimentalproject.ro ).

Ce poți face când sunt atâtea de făcut?

„Ecologia, dezmățul consumist poluarea și indiferența față de natură sunt subiecte prezente în fiecare din cele 20 de proiecte de artă pe care le fac anual. Și uite-așa m-am trezit implicat în tot soiul de campanii. Iașiul iubește teii (și nu-l lasă pe primar să-i taie) Uniți Salvăm Roșia Montană (pe toate meridianele) sau Fuck Frack (gazele de șist). Ce poate face un artist în situațiile astea? Depinde de sinceritate, de energie și de context. Eu am desenat pânî s-a tocit carioca…” (Dan Perjovschi)

Număr de vizualizări :1047


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro