“Formula antifumat- Calea revoluționară de a te lăsa de fumat!”, de Robert West

ian. 6th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Lifestyle, în Colecţia Citeşte sănătos, a apărut cartea, “Formula antifumat- Calea revoluționară de a te lăsa de fumat!”, semnată de Prof. Robert West împreună cu Chris Smyth şi Jamie West. Traducere din limba engleză de Constantin Dumitru-Palcus. Profesorul Robert West, o autoritate mondială în problemele legate de fumat şi de adicţii, îţi dezvăluie adevărul despre renunţarea la fumat: nu există o singură cură miraculoasă, un „glonţ magic“ sau o metodă de a te lăsa de fumat care să funcţioneze garantat pentru oricine, oricând. În schimb, Formula antifumat este sursa credibilă, bazată pe cercetări ştiinţifice de calitate, de care ai nevoie.

Vrei să te laşi de fumat? Citeşte cartea de faţă şi vei afla: ce ne spune ştiinţa despre motivele pentru care ne este greu să ne lăsăm de fumat; că nu există tentativă nereuşită — fiecare zi în care nu fumezi este un pas înainte pe drumul spre un succes de durată; care sunt cele 29 de ingrediente utile în încercarea de a te lăsa de fumat şi cum acţionează ele.

Înarmat cu aceste informaţii şi cu experienţa ta, îţi vei maximiza şansele de reuşită.

Explicaţia ştiinţifică a motivelor pentru care fumezi îţi va folosi pentru că: te va asigura că nu eşti vinovat de dificultăţile întâmpinate până acum în tentativele de a te lăsa; după ce-ţi cunoşti inamicul şi trucurile la care poate recurge, eşti mai bine pregătit să te aperi; vei înţelege de ce nu există o metodă unică de renunţare la fumat.

Doar tu poţi să alegi elementele optime pentru Formula TA antifumat.

Robert West este profesor de psihologie medicală şi director al Centrului de Studii privind Tutunul de la University College din Londra. A fost un membru important al serviciilor antifumat din Marea Britanie şi pregăteşte regulat consilierii din cadrul programului. Locuieşte la Londra. Mai multe detalii puteţi afla vizitând http://www.rjwest.co.uk

Număr de vizualizări :2869


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro