Lansare de carte -”Anotimpul lui Beliar”, de Alexandra Derea

dec. 8th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 11 decembrie 2014, ora 18.00, la Cafeneaua Meru (B-dul Carol I, et. 1, Copou, Iași), Editura Zona Publishers din Iași lansează un nou volum de versuri din colecția POESIS. Este vorba despre volumul semnat de Alexandra Derea, ”Anotimpul lui Beliar”, carte ilustrată cu lucrări ale artistului Bogdan Alexandrescu. Invitații autoarei sunt scriitorii Șerban Axinte și Iulian Sîrbu. Atmosfera de mister va fi recreată de către Alexandra Derea, care va da în vileag câteva fragmente din carte, pe acorduri de jazz. Moderatorul serii va fi Paul Gorban. Agențiadecarte.ro este partener media al evenimentului.

Eveniment organizat de editura Zona Publishers și Clubul de lectură Zero+.

Alexandra Derea s-a născut la Iași. A început studiile la mai multe Facultăți simultan și a absolvit doar una. A făcut un master la București (în economie). S-a înscris la Școala de Asistente Medicale, dar nu a rezistat nici aici. A debutat editorial cu un volum de poezie în 2013: ”Vis de dragoste”, Edit. Vasiliana’98 (Iași). În prezent face investigații online, rol pentru care primește o remunerație. A înființat proiectul ”Meniu a la Carte”, susținut ulterior împreună cu Eli Teoharie și Alexandra Mihalcea. A lăsat acest proiect pentru o vreme în standby, pentru a lucra la volumul de față, ”Anotimpul lui Beliar”, dar l-a readus la viață pe 25 noiembrie, printr-o ediție intitulată ”Shakespeare pub in Love”.

Număr de vizualizări :828


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro