”Meniu a la Carte”, la Shakespeare Pub

nov. 20th, 2014 | By | Category: Eveniment

Marți, 25 noiembrie 2014, ora 19.00, în Shakespeare Pub (Str.Vasile Conta nr.18, București), va avea loc evenimentul literar ”Meniu a la Carte”. Agențiadecarte.ro este partener media al evenimentului.

Meniu a la Carte se întoarce și aduce cu el invitați aleși, dornici să vă trezească simțurile, într-o seară de toamnă. Bloggerul Andrei Vulpescu ne dezvăluie câteva din misterele iubirii, pentru prima dată, într-un spațiu non virtual. Ne delectăm cu romantism și umor, ascultându-i pe Cătălin Marin, Ofelia Prodan și Irina Cocoșilă.  În a doua parte, îi avem alături de noi pe Bogdan Alexandru Stănescu (BAS) – cel mai bun înotător dintre scriitori, Andreea Solomon – o tânără poetă cu sânge nordic și Felix Nicolau –  un monstru sacru al criticii de la noi.

În încheierea evenimentului, Crowd Control şi Lorena Lupu explorează, cu mai multă sau mai puţină dragoste, povestea Cenuşăresei.

Regia evenimentului îi aparține lui Andrei Zbîrnea, poet și jurnalist cultural.

Parteneri media: SemneBune și AgențiadeCarte.ro.

Număr de vizualizări :779


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro