”Ce mai faci, scriitorule?”- Dialog cu Radu Vancu, la Cărtureşti Mercy

nov. 24th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 26 noiembrie 2014, ora 19:00, în librăria Cărtureşti Mercy, Timișoara, va avea loc un dialog prietenesc cu unul dintre cei mai importanți tineri poeți români – Radu Vancu. Moderator va fi Bogdan Munteanu.

”Ce mai faci, scriitorule?” reprezintă continuarea, sub un nume și o imagine noi, a dialogurilor cu scriitori pe care Cărtureștiul le-a propus în ultimii ani. Niște întâlniri tihnite și fără fasoane, cu oameni în carne și oase pe care-i aducem în fața voastră pentru părerile și ideile lor. Îi întrebăm despre scris și literatură, dar și despre stil de viață, pasiuni, dileme, politică și societate. Și ne închipuim că genul ăsta de întâlniri au loc peste tot unde există o viață literară normală.

„Poezia lui Radu Vancu nu seamănă cu nimic din ce scrie în prezent literatura română. Este un virtuoz de tipul lui Malmsteen, în solo-urile sale de chitară, încercând a forţa cu toate mijloacele limitele tehnice ale artei, clar are în acelaşi timp rafinamentele demoniac-senzuale ale unui Steve Vai, exercitând o atracţie comparabilă cu a unor veritabile concerte rock din anii ’80-’90.” – Dragoş Varga.

Număr de vizualizări :886


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro