„Recoltarea Sângeroasă”

sept. 6th, 2014 | By | Category: La Țintă!

Miercuri, 10 septembrie 2014, lde a ora 18:00, la Bastionul Theresia din Timișoara, Corp A, Secția de Arte Deliu Petroiu, Biblioteca Județeană Timiș și ziarul Epoch Times România vă invită la lansarea volumului „Recoltarea Sângeroasă – Uciderea practicanţilor Falun Gong pentru organele lor”, scris de David Kilgour, fost secretar al guvernului Canadei pentru Asia-Pacific, şi David Matas, reputat avocat de drepturile omului, ce a primit “Ordinul Canadei” pentru merite deosebite în domeniul drepturilor omului. Cei doi autori au fost nominalizați la Premiul Nobel pentru Pace 2010 pentru cartea „Recoltarea Sângeroasă”.

Cartea „Recoltarea Sângeroasă” dezvăluie adevăruri şocante pe care David Matas şi David Kilgour le-au descoperit atunci când au investigat acuzaţiile potrivit cărora guvernul chinez persecută şi omoară practicanţi Falun Gong.

Seara se va deschide cu alocuțiuni ale gazdelor și ale invitaților, urmate de vizionarea filmului „Free China: Curajul de a crede” și de o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Număr de vizualizări :1242


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro