„Seară de vară” la Palatul Șuțu

iul. 1st, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 2 iulie 2014, de la ora 19.00, la Palatul Suțu din București, Fundația ACCUMM organizează un nou concert în cadrul Stagiunii Muzicale „Iosif Sava”, un eveniment cu tradiție, prima ediție având loc în 1998. Sub genericul „Seară de vară”, spectatorii vor putea să se bucure de un program muzical extrem de variat, alcătuit din lied-uri și arii din opere semnate de Haydn, Schubert, Weber, Verdi, Richard Strauss, Gershwin.


Interpretează soprana Anda Pop, solistă a Operei din Brașov și invitată a unor prestigioase instituții muzicale din țară și străinătate și basul Marcel Roșca, de mulți ani stabilit și desfașurând o importantă carieră în Germania.

Le vor fi alături pianista Verona Maier și chitaristul Bogdan Mihăilescu.

Număr de vizualizări :905


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro