Literatură internațională, în lectură publică la Timișoara

iul. 2nd, 2014 | By | Category: Eveniment

Vineri, 4 iulie 2014, de la ora 18.00, la Biblioteca Județeană Timiș va avea loc o seară de literatură internațională, fiind vorba despre o sesiune a Festivalului Internațional de Proză Scurtă de la Kikinda. Participanții la festival provin din Albania, Bosnia și Herzegovina, Muntenegru, Croația, Cipru, Liechtenstein, Ungaria, Macedonia, Polonia, România, Slovenia, Ucraina.


Manifestarea se va desfășura la Bastion Theresia, Corp C, Secția de Arte Deliu Petroiu.

Parteneriatul cu organizatorii Festivalului Internațional de Proză Scurtă de la Kikinda prefațează festivalul internațional de literatură LitVest, organizat de Biblioteca Județeană Timiș, în intervalul 24 – 27 septembrie 2014, care va reuni nume de rezonanță europeană, într-un format unic pentru România.

Număr de vizualizări :1998


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro