William Totok, la Cafeneaua critică

iun. 3rd, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 5 iunie 2014, de la ora 19.00, la Club A din București, poetul, dizidentul, jurnalistul, eseistul politic bănăţeano-berlinez William Totok este invitatul lui Ion Bogdan Lefter la Cafeneaua critică.


Aflat în România pentru a asista la alegerile europarlamentare, pentru a participa la Tîrgul internaţional de carte Bookfest şi pentru a-şi continua cercetările în arhiva fostei Securităţi a statului comunist, poetul, dizidentul, jurnalistul, eseistul politic bănăţeano-berlinez William Totok, fost membru al Aktionsgruppe Banat/Grupul de acţiune Banat, stabilit în Germania de Vest în 1987, vine la Cafeneaua critică pentru o discuţie despre viaţa şi cariera sa, ca şi despre România de ieri şi de azi.
Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. Reluată în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a aniversat 100 de ediţii ale seriei a doua în luna mai 2013. Întîlnirile Cafenelei critice au loc joia seara la Club A.

Număr de vizualizări :1011


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro