La Galateca se poartă IE

iun. 10th, 2014 | By | Category: Eveniment

Joi, 12 iunie 2014, de la ora 17.30, la Galeria Galateca din București va fi deschisă expoziției ”IA. Poartă spre infinit”. Cod vestimentar – IE sau un alt element tradițional. Evenimentul este organizat alături de comunitatea La Blouse Roumaine, sub înaltul patronaj al Excelenței Sale, doamna Ulla Väistö, Ambasador al Finlandei în România, și este o continuare a expoziției ”Măiastra – Povestea nespusă a iei”.


Program:
17:30 – Deschidere
18:00 – Introducere și discurs al E.S. doamna Ulla Väistö
18:30 – Cocktail

”Pe 12 iunie vom demara și campania IA esti TU! În perioada 12 iunie – 12 iulie, 12 ii vor fi expuse la galeria Galateca. IA TA poate fi una dintre ele, pentru că cea de-a douăsprezecea ie va fi în fiecare zi alta. Dacă ai o IE care îți este dragă, care duce cu ea poveștile celor care au purtat-o, te așteptăm de marți până sâmbătă la Galateca iar IA TA poate fi pentru o zi a douăsprezecea ie din expoziție. Înscrierile se pot face fie printr-un mesaj pe pagina Facebook Galateca sau pe pagina Facebook La Bouse Roumaine dar și printr-un email trimis la adresa galerie@galateca.ro.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :818


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro