Club de vară pentru copiii din Timiș

iun. 10th, 2014 | By | Category: Postcard

În perioada 23 iunie – 29 august 2014, în apropierea Parcului Dendrologic Bazoș, la 15 km de Timișoara, de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00, Clubul pentru copii Activitate Afară, invită timișorenii să își înscrie copiii în Clubul de Vară cu activități în aer liber, în natură. Clubul se adresează copiilor de peste 7 ani. Participanții în acest program vor învăța și practica sporturi cum sunt: Petanque, Streetball, YGolf, Badminton, Slackline, Tir cu arcul, Frisbee, Forest Bike, Hidrobiciclete, Caiac/Canoe, Drumeție, Pescuit. Pentru o experiență completă, activitățile sportive vor fi completate de muzică, proiecții de filme, ateliere de creație și vizite la fermele de animale.


Participarea în acest program se face cu înscriere în prealabil, pentru o perioadă de minim o săptămână, online pe www.activitateafara.ro sau telefonic la 0743064451.

Activitate Afară este un program care a pornit din pasiune față de educația prin experiență și lucrul cu copiii. Programele noastre de dezvoltare personală provoacă persoanele și în special copiii să iasă în afara zonei lor de confort (acasă, în fața televizorului, în fața calculatorului, pe facebook) și să intre în zona de provocare unde au loc învățarea și lucrul în echipă.

Activitate Afară este susținut de Institutul francez din Timișoara și Decathlon.

Număr de vizualizări :961


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro