Inside Zone reunește artiști la Borsec

mai 4th, 2014 | By | Category: Eveniment

În perioada 5-18 mai 2014, Zidul de Hârtie organizează o nouă rezidență artistică. Proiectul Inside Zone, inițiat în 2007, aduce în această ediție următorii poeți și artiști vizuali: Mathura (Estonia), Rui Coias (Portugalia), Ștefan Manasia, Matei Hutopila, Gabi Eftimie, Val Chimic, Florin Dan Prodan, Nicola Yelles (Marea Britanie), Ida Andrae, Laila Seidel, Caro Krebietke (Germania), Cory Kram, Kirsten Imani Kasai (SUA), Hulya Kupcuoglu (Turcia), Elise Schouman (Olanda).


În finalul rezidenței artistice, de pe 16 pe 18 mai 2014, va avea loc a doua ediție a Festivalului Internațional de Poezie și Artă Contemporană Inside Zone. Manifestările vor include lansări de carte, recitaluri, o expoziție de pictură, grafică și fotografie realizate de participanți, instalații multimedia, proiecții din filmele lui Tarkovski, workshop-uri ș.a.m.d.

Evenimentele vor avea loc atât la Casa de Cultură Borsec cât și în diverse locații atipice care vor evoca itinerariul și semnificațiile Zonei. Intrarea va fi liberă la toate evenimentele festivalului.

Programul complet și alte detalii vor fi postate pe pagina facebook.com/ziduldehartie și pe siteul www.insidezone.eu

Număr de vizualizări :1131


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro